3 luxe herenhuizen + 3 vrije bouwkavels, Noorden

3 luxe herenhuizen + 3 vrije bouwkavels, Noorden

Binnenkort start de verkoop van het project ’t Voorhof in Noorden! Dit project bestaat uit 3 luxe herenhuizen + 3 vrije bouwkavels. Een unieke locatie direct gelegen aan het water, nabij het Groene Hart, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Voor deze toplocatie bouwen wij drie luxe herenhuizen met een stijlvolle uitstraling. Iedere woning is volledig aanpasbaar aan uw specifieke woonwensen. Kiest u voor een vrije bouwkavel, dan gaat u samen met Livingstone aan de slag om uw nieuwe woning vorm te geven, zodat uw nieuwe thuis volledig aansluit op uw woonwensen en gezinssituatie.

De luxe herenhuizen beschikken over een royaal gebruiksoppervlak van 165 tot maar liefst 196m2 en zullen afhankelijk van de kavel en het woonoppervlak worden aangeboden in een prijsklasse tussen de € 695.000 en € 825.000 von. De ruime vrije kavels in het plan lopen uiteen van 640 tot 940 m2 en zullen worden aangeboden in een prijsklasse van € 395.000 tot € 550.000 von.

Schrijf u tijdig in
De verwachte planning is dat de woningen in ’t Voorhof medio september in verkoop gaan en eind 2024 worden opgeleverd. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan de projectwebsite en meld u aan voor de nieuwbrief. Dan weet u zeker dat u altijd op de hoogte bent van de actuele informatie over 't Voorhof.